Kışlık montlar vitrinlerden inmiyor

Erzurum, Mart ayının sonunda bile kar etkisini sürdürerek kış mevsimini uzatıyor.

Tarih: 27.03.2024 13:40
Kışlık montlar vitrinlerden inmiyor

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Erzurum, Mart ayının sonunda bile kar etkisini sürdürerek kış mevsimini uzatıyor. Bu beklenmedik hava durumuyla birlikte, kışlık giysilere olan talep de devam ediyor ve kışlık montlar vitrinlerden bir türlü inmiyor.

Erzurum'da beklenmedik kar yağışı, kentteki yaşamı etkilemeye devam ediyor. Özellikle kırsal kesimlerde ve yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı hala önemli ölçüde. Bu durum, halkın kışlık giysilere olan ihtiyacını artırarak, mağazalarda kışlık montların hala yoğun ilgi görmesine sebep oluyor.

MAĞAZA SAHİPLERİ KIŞLIKLARI İNDİREMİYOR

Vatandaşlar, mevsime uygun giyinmek ve soğuk hava koşullarına karşı hazırlıklı olmak adına kışlık montlara olan ilgilerini sürdürüyorlar. Mağaza sahipleri ise talebi karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar ve kışlık montları vitrinlerden indirmekte zorlanıyorlar.

Erzurum'da Mart ayının sonunda bile devam eden kar etkisi, kent sakinlerini kışa hazırlıklı olmaya teşvik ediyor. Kışlık giysilere olan bu talep, bölgenin sert kış koşullarına karşı önlem almayı ve güvenliği sağlamayı amaçlıyor.