Kolejin duvarına Erzurum'u işlediler

Bahçeşehir Koleji'nin başarılı iki resim öğretmeni, 12 Mart Erzurum'un kurtuluş yıldönümü kapsamında Kolejin duvarına Erzurum dekoru yaparak büyük alkış aldılar.

Tarih: 11.03.2022 00:24
Kolejin duvarına Erzurum

Sinan AYDIN

12 Mart Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü bir dizi etkinlikle kutlanırken, iki resim öğretmeni çok anlamlı bir çalışmaya imza attı. Erzurum Bahçeşehir Koleji'nin başarılı resim öğretmenleri, Erzurum'un kurtuluş yıldönümü kapsamında Kolejin duvarına Erzurum dekoru çizerek büyük alkış aldılar.

TEŞEKKÜRLER BAHÇEŞEHİR KOLEJİ...

Öğretmenler Özlem Turhan ve Neslihan İspir, 12 Mart Erzurum'un kurtuluş yıldönümü münasebeti dolayısıyla Kolejin duvarına şehri sembolize eden eserleri çizerek dekor çalışması yaptılar. Duvarın geneline Palandöken dağını çizen resim öğretmenleri, dağın önüne ise her biri Erzurum'un sembolü olmuş Çifte Minareli Medrese, Atlama Kuleleri, Üç Kümbetler, Erzurum kalesi,çift başlı kartal ve Oltu taşı tesbih çizdiler.

BÜYÜLEYEN ÇİZİMLERLE ŞEHRİ ERZURUM

Duvarın hemen önüne ise bir yer sofrası kurup Erzurum'a özgü ürünlerle yöresel bir ortam oluşturan Bahçeşehir Koleji'nin başarılı Resim Öğretmenleri, görenlerin gözlerini kamaştıran bir sanatsal etkinliğe imza atarak büyük beğeni topladılar. Başta öğrenci ve öğretmenleri olmak üzere Koleje gelen Velilerden de büyük alkış alan Erzurum dekoru, Bahçeşehir kolejinin 12 Mart kurtuluş kutlamaları kapsamında Erzurumlulara güzel bir jesti olarak kabul görüp takdir topladı.

''ERZURUM'UN KURTULUŞ HİSSİYATINI YAŞATMAK İSTEDİK''

Duvara Erzurum dekoru yapan Öğretmenler Özlem Turhan ve Neslihan İspir, '' Görev yaptığımız Bahçeşehir Koleji, böyle önemli günlere büyük önem verir. Bizde bu kapsamda okulumuzda yapacağımız kutlama etkinlikleri öncesi gelenlerin bulunduğu ortamda yaşadığı şehri yaşamasını istedik. Duvara Erzurum dekoru çizdik.  Okulumuzda yapacağımız 12 Mart kutlamaları için giriş görseli olsun istedik. Kutlamalara gelecek olanlara Erzurum'un kurtuluş hissiyatını yaşatmak istedik'' şeklinde konuştular.