?Kral´ı istemediler!

BB Erzurumspor alt yapısında performansıyla dikkatleri üzerine çeken Önder Selimoğlu´yla yolların ayrılması, tepkilere neden oldu. Taraftarlar, ?Önder, U 19 liginde 29 gol atmış, performansıyla bütün dikkatleri üzerine çekmiş bir isim. Erzurum çocuğuna s

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Kral´ı istemediler!

Murat ÖZDEMİR

U 19 Akademik liginin gol kralı Önder Selimoğlu´nun BB Erzurumspor´dan gönderilmesi tepkilere neden oldu. Erzurum çocuğuna mutlaka sahip çıkılması gerektiğini dile getiren taraftarlar, Önder Selimoğlu´nun gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu kayda geçerek, böyle isimlerin gelişimine destek olunması gerektiğini belirttiler.

Sosyal medya hesapları üzerinden de tepkilerini dile getiren taraftarlar, 1998 doğumlu olan Önder Selimoğlu için ?U 19´da Türkiye´de en çok gol atan adam gibi adam olan bir sporcu.? Diyerek tepkilerini şöyle dile getirdiler: ?Önder Selimoğlu´nu tutmak doğru bir karar olacaktı. Milyonlar karşılığında alınan futbolcuların BB Erzurumspor´a katkısı, bir Erzurum çocuğu kadar olamaz. 35 tane sporcuyu tesiste tosun gibi beslediniz, iki Erzurum çocuğuna hadi gidin dediniz. Çok değil, 2 yıl sonra U 19 takımımızdan en az 8 tane futbolcuya milyarlar verip alamayacaksınız.?

Önder Selimoğlu´nu yakından tanıyan spor otoriteleri ise, ?Alt yapıdan A takıma imza atmış Önder Selimoğlu sadece futbol kalitesiyle değil, ahlakıyla da öne çıkan bir Erzurum çocuğu. Mutlaka Önrder´e BB Erzurumspor´un sahip çıkması gerekiyor.? Yorumunda bulundular.