Kral´ı Tugay yuvada tuttu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da, alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay´ın girişimi ile, Akademik ligde U 19 yaş grubunda gol kralı olan Önder Selimoğlu başta olmak üzere alt yapıda yetişen futbolcular geri çağrıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kral´ı Tugay yuvada tuttu

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

BB Erzurumspor´da 16 futbolcuyla yolların ayrıldığı açıklanmıştı. Gönderilen bu 16 futbolcu içerisinde geçtiğimiz sezon ortasında profesyonelliğe imza atan Önder Selimoğlu de yer almıştı. Alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay, bu duruma itiraz ederek, alt yapıdan yetişen futbolcuların takımda kalmalarını ve bu çocuklara bütün herkesin destek çıkması gerektiği noktasında çıkış yaptı. Tugay´ın bu çıkışı üzerine, Akademik ligde U 19 yaş grubunda gol kralı olan Önder Selimoğlu ve arkadaşları BB Erzurumspor´a yeniden çağrıldı.

Konuya ilişkin alt yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay yaptığı açıklamada, ?Alt yapıda önemli başarılar elde etmiş futbolcularımızın takımdan gönderilmesi söz konusu dahi olamaz. Alt yapı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un göz bebeğidir. Bu çocuklarımıza hep beraber sahip olacağız. İnanıyorum ki önümüzdeki birkaç yıl sonrasında, A takımda oynayabilecek kıvamda birkaç isim olacak. Teknik heyetteki arkadaşlarımızla birlikte sürekli bu minvalde istişareler yapıyor, futbolcularımızla bu doğrultuda çalışıyoruz.? İfadelerine yer verdi.