Kritik maç öncesi iki takımda da eksik çok

Pazar günü oynnacak zor maç öncesi hem Muzaffer Bilazer'i hem de Başkent temsilcisinin teknik patronu Mustafa Dalcı'yı kadro sıkıntısı bastı.

Tarih: 09.12.2022 18:33
Kritik maç öncesi iki takımda da eksik çok

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 17 hafta maçında Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamaladı. Bugün Başkente geçerek maç satini bekleyecek olan mavi beyazlı kafilede,  takım kaptanları Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu, kart cezalısı oldukları için bu maçta oynamayacak. 

BUGÜN ANKARA'YA UÇUYORLAR

Bu kritik maçtan mutlak suretle puan yada puanlar almak zorunda olan Erzurumspor'da, sakat olan Shala'nın oynayıp oynamayacağı da maç saatinde belli olacak. Transfer tahtası kapalı olduğu dar kadrosu ile mücadele veren teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, Gençlerbirliği maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle bu maçta kadro kurma sıkıntısı çekiyor. Dün son anrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayan futbolcular ve teknik heyet, bugün sabah uçakla Ankara'ya gidecek. Burada son bir ter antrenmanı yapacak olan futbolcular, maç saatini bekleyecek. 

RAKİP GENÇLERBİLİĞİ KADRO SIKINTISI ÇEKİYOR

Rakip Gençlerbiliğinin de kadro sıkıntısı konsuunda Erzurumspor'dan arta kalır bir yanı yok. Gençlerbirliği, hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürürken. müsabaka öncesi sakat ve cezalı oyunculardan dolayı teknik direktör Mustafa Dalcı'nın nasıl bir onbir çıkaracağı merak konusu oldu. Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Muhammed Bayır, Pazar günü Erzurumspor’a karşı forma giyemeyecek. Takımın önemli kozlarından biri olan Barış Alıcı’nın da sakatlığı devam ediyor. Yetenekli oyuncunun Erzurumspor’a karşı forma giymesinin oldukça zor olduğu öğrenildi.

GÖZLER BU MAÇTA OLACAK

Kırmızı-karalarda tedavi süreci tamamlanan Mert Kula takımla birlikte çalışmalara katılarak antrenmana çıktı. Başkent temsilcisinde tedavileri devam eden Muhammed Bayır ve Barış Alıcı ise takımdan ayrı bireysel antrenmanlar yapıyor. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen ve ligin alt sıralarında adeta can çekişen Gençlerbirilğinde teknik direktör değişikliğide kötü gidişatı önleyemezken, kırmızı siyahlılarda tüm gözler Erzurumspor maçına çevrildi.