Küçük Samet´in sırası da boş kaldı.

Arkadaşları Samet´in sırasına Türk bayrağının yanı sıra bir fotoğrafını koyarken sıraya karanfil bıraktı

Tarih: 01.01.0001 00:00
Küçük Samet´in sırası da boş kaldı.

Böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Samet Öztürk´ün vefatı Erzurum´un Oltu ilçesini yasa boğdu. 
Oltu ilçe merkezinde ikamet eden Öztürk ailesinin iki çocuğundan ilki olan 10 yaşındaki Samet Öztürk´ün minik bedeni yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. İki yıldır tedavi gören ve bir yıl önce kalın bağırsak ameliyatı olan Samet, sonraki süreçte böbrek yetmezliği sorunuyla mücadele etti. 3 gün önce tekrar rahatsızlanarak Erzurum Araştırma Hastanesine kaldırılan Samet, hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Böbrekleri tamamen iflas etmesi eden Samet´in acısı ailesini perişan etti.

Sırası boş kaldı
Oltu 25 Mart İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi olan küçük Samet´in sırası da boş kaldı. Sınıf arkadaşları Samet´in sırasına Türk bayrağının yanı sıra bir fotoğrafını koyarken sıraya karanfil bıraktı.
Sınıf arkadaşları hep birlikte Samet´in gözü yaşlı annesi Zeynep Öztürk´ü (33) evinde ziyaret ederek Samet için çizdikleri resimleri ve karanfil verdi. Anne Zeynep Öztürk, Samet´in sınıf arkadaşlarına sarılarak gözyaşı döktü. Baba Ahmet Öztürk ise musalla taşında bulunan Samet´in tabutu başında gözyaşı döktü.
Ailesinin iki çocuğundan ilki olan Samet, sınıf arkadaşlarınca da çok seviliyordu. Oldukça başarılı bir öğrenci olan küçük Samet´in ani vefatı ailesinin yanı sıra Oltu´yu da yasa boğdu.
Bu arada küçük Samet´in cenazesi dün cuma namazını müteakip Aslanpaşa Camii´nde kılınan namazın ardından dualar eşliğinde Cankurtaran Mezarlığında toprağa verildi.