Kupa mesaisi başladı

BB Erzurumspor´da Keçiörengücü galibiyetinin sevinci yaşanırken, futbolcular ara vermeden kupadaki Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kupa mesaisi başladı

 

Sina AYDIN

BB Erzurumspor´da soğuk havaya ve taraflı hakem faktörüne rağmen Keçiörengücü maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Rakiplerin birçoğunun puan kaybettiği haftada zorlu maçtan 3 puan çıkarmayı başaran futbolcular, şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet elde etti. Kupada Trabzonspor´a farklı mağlup olarak tepki çeken BB Erzurumspor, ligde hakem Caner Ak´a rağmen Keçiörengücü´nü mağlup etmenin mutluluğu yaşanıyor. Yanlı kararları ile BB Erzurumspor´un 2 penaltısını vermeyen ve tüm takdir haklarının rakipten yana kullanan Adana bölgesi hakemi Cüneyt Ak, gerek yönetimin ve gerekse taraftarın en çok tepki gösterdiği isim oldu. Mavi Beyazlı takıma karşı ön yargısını maç bitiminde dahi gösterip teknik Direktör Erkan Sözeri´ye kırmızı kart, kaleci Sehic´e ise kart vererek bir sonraki maçta cezalı duruma düşmelerine neden olan Hakem Caner Ak, binlerce Erzurumlunun bedduasını aldı.

KUPA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

1 hafta içerisinde 3 maç yapacak olan BB Erzurumspor´da, lig maçının bitiminin hemen ardından Perşembe günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başlandı. 5-0 yenildiği ilk maçın rövanşında Trabzonspor´u Kazım Karabekir stadyumunda ağırlayacak olan BB Erzurumspor´da tur atlama şansı az olsa da futbolcular kazanmak için sahaya çıkacak. İlk maçta sahaya sürdüğü kadro ile tepkilerin hedefindeki isim olan teknik direktör Erkan Sözeri´nin rövanş maçında beklenenleri karşılayacak bir kadro saha sürmesi bekleniyor. BB Erzurumspor, Trabzonspor maçının ardından ise Pazartesi günü deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Dadaşlar için en önemli hafta gözüyle bakılan ligde, rakiplerden Bursaspor ile Adana Demirspor Bursa´da, Hatayspor ile Akhisarspor ise Hatay´da karşı karşıya gelecek. BB Erzurumspor´un Adana deplasmanından alacağı 3 puan, şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet olacak.