Kur´an öğrenen çocuklar buz sergisinde buluştu!

"Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" programına katılarak Kur´an öğrenen çocuklar, ?Ata Buz Müzesi´ni ziyaret etkinliği ile ödüllendirldiler.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kur´an öğrenen çocuklar buz sergisinde buluştu!

Sinan AYDIN

Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, yarıyıl tatilinde ?Çevrimiçi Kuran-ı Kerim Öğreniyorum´ etkinliğine katılan çocukları ?Ata Buz Müzesi´nde buluşturdu. Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen "Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" isimli proje ile din görevlileri, yarıyıl tatilinde çocuk ve gençlerle çevrimiçi etkinliklerle buluştu. Bu kapsamda Yakutiye İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, yarıyıl tatilinde ?Çevrimiçi   Kuran-ı Kerim Öğreniyorum´ etkinliğine katılan çocuklara yönelik gezi programı düzenledi.

?ATA BUZ MÜZESİ´Nİ ZİYARET ETTİLER

Atatürk Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen programda çocuklar, Türkiye´nin tek buz müzesi olma özelliğini taşıyan ?Ata Buz Müzesi´ni ziyaret etti. Gezide çocuklara rehberlik eden Yakutiye İlçe Gençlik Koordinatörü Lalapaşa Camii Uzman İmam Hatibi Menduh Karslı, ?Salgın nedeniyle çocuklarla çevrimiçi dersler gerçekleştirdik. Velilerin desteği ve teşvikiyle yoğun katılımın olduğu dersler, uzaktan olmasına rağmen çok verimli geçti. Bugünde hem çocuklarımızı ödüllendirmek hem de bu salgın günlerinde onlara moral ve motivasyon olması amacıyla tedbirlere riayet ederek buz müzesinde buluştuk.? dedi. Ata Buz Müzesinde eğlenen çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini belirten Karslı, bu tür etkinlikleri ellerinden geldiği kadar devam ettireceklerini ifade etti.