Kur'an Aşkına teşekkür belgesi

Ramazan aında Erzurum'da hatimle Teravih Namazı kıldıran Osman hoca, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından tebrik ve teşekkür belgesi ile  ödüllendirildi.

Tarih: 12.12.2022 12:03
Kur

Sinan AYDIN

Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr. Ali Erbaş, geçtiğimiz Ramazan Ayında Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Erzurum'da görevli din adamı Osman Ardahanlıoğlu'na tebrik ve teşekkür belgesi gönderdi. Osman Ardahanlıoğlu hocaya belgesi Yakutiye İlçe Müftüsü tarafından verildi. İlçe Müftüsü Selim Şahin, Osman hocaya gönderilen tebrik ve teşekkür belgesini takdim etti. BU arada Osman Ardahanlıoğlu hocanın resmi olarak imamet görevinde bulunmadığı, küçük yaşlarda ehliyetli hocalardan hafızlığını tamamladıktan sonra, kendi özel gayretleri ve Kur'ana olan aşkıyla hıfzını korumuş kuvetli bir hafız olduğu açıklandı. 

"SELAM OLSUN KUR'AN AŞIKLARINA"

Konu ile ilgili Yakutiye İlçe Müftülüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, şöyle denildi: " Geçtiğimiz Ramazan Ayında Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Osman Ardahanlıoğlu Abimize, Diyanet İşleri Başkanımız Prof Dr. Sayın Ali Erbaş Hocamız tarafından gönderilen tebrik ve teşekkür belgesini İlçe Müftümüz Selim Şahin Hocamız takdim etti. Osman Ardahanlıoğlu Abimiz resmi olarak imamet görevinde bulunmamıştır. Küçük yaşlarda ehliyetli hocalardan hafızlığını tamamladıktan sonra, kendi özel gayretleri ve Kur'ana olan aşkıyla hıfzını korumuş kuvetli bir hafızdır. Rabbimiz yolumuzu, gönlümüzü Kur'anın nuruyla tenvir eylesin. Göç eyleyenlere rahmet eylesin. Selam olsun Kur'an aşıklarına..."