Kur'an öğrenen çocuklara sürpriz ziyaret

Müftü Yıldırım ve Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, Müderris Ahmet Efendi Kur'an Kursunu ziyaret edip miniklerle birlikte derse girdiler.

Tarih: 11.11.2021 10:14
Kur

Sinan AYDIN

Erzurum Müftüsü Şahin Yıldırım ile İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin, Müderris Ahmet Efendi Kur'an Kursunu ziyaret ettiler. Kur'an kursu öğreticileri ile görüşüp eğitim süreci ile ilgili bilgiler alan Yıldırım ve Kaygusuz, daha sonra is 4-6 yaş ve gençlik merkezi bölümlerinde eğitim alan çocuklarla sohbet ettiler.

MİNİKLERLE BERABER DERSE KATILDILAR

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Dernek Başkanı Avni Morkoç ile birlikte Müderris Ahmet Efendi Kur'an Kursuna gelem Müftü Şahin Yıldırım,  Kur'an Kursunun 4-6 yaş ve gençlik merkezi bölümlerinde temaslarda bulundu. Heyet, miniklerle beraber derse katıldı. Öğreticilerden çocukların geldiği Kur'an eğitimi seviyesi hakkında bilgi alıp öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Şahin Yıldırım, öğretici ve öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Yıldlrım, öğrencilerin bazılarına Kur'an okuttu, öğreticilere emekleri için teşekkür etti.