Kurtuluş Mahallesi sakinlerinden “hastane” isteği

Erzurum Günebakış Gazetesi, yaklaşan yerel seçimlerde Erzurum Kurtuluş Mahallesi muhtarlığıyla görüştü.

Tarih: 21.12.2023 22:30
Kurtuluş Mahallesi sakinlerinden “hastane” isteği

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Kurtuluş mahallesi vatandaşları muhtarından memnun olduklarını belirtirken, Hastane istekleri dikkat çekti. 

2006 yılından 2023’e kadar Hilalkent’te muhtarlık yaptığını dile getiren Kurtuluş Mahallesi Muhtarı İbrahim Çelebi, “Geldiğim sene Hilalkent yok gibi bir şeydi. Burada bir şehir kuruldu. A’dan Z’ye burada ne kurulduysa hepsinde muhtarlığın yardımı vardır. Sağlık Ocağı, okul vb. her şeyin yapımında bizim elimiz kolumuz vardır” ifadelerini kullandı.

“Hilalkent’imizde sayısız parkımız vardır. Asfaltsız sokağımız, sokak lambasız caddemiz yoktur. Tahmini 35 bin nüfusumuz, Sanayi Mahallesi ile beraber 24 bin seçmenimiz mevcut. Özellikle yerel belediyemizden çok fazla memnunuz, söylediğim gibi burayı şimdiki haline onlar çevirdi. Ben vatandaş yararına ne istediysem hiçbir zaman geri çevirmedi.” 

“ELİMİZDEN GELDİĞİ KADARIYLA HERKESİN YARDIMINA KOŞUYORUZ”

Sözlerine, “Elimizden geldiği kadarıyla herkesin yardımına koşuyoruz” şeklinde devam eden Muhtar Çelebi, “3 tane okul yapımımız var, 1 cami yapımımız var. Hilalkent’imize Erzurum’da ki neredeyse bütün otobüsler geliyor. Buradan da her yere otobüs gidiyor” dedi. 

“Dar gelirli vatandaşlarımızın ulaştığımız kadarına yardımlar yapıyoruz. Gıda kömür yardımlarında ise bizim ekonomimizin yetmediği zamanlar oluyor. Hayır sahipleri, zengin vatandaşlarımızdan gelen yardımları elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.” 

Son olarak mahalle sakinlerinin en büyük ihtiyacından söz eden İbrahim Çelebi, vatandaşların tek isteğinin Hilalkent’e yakın bir sağlık kuruluşu olduğunu söyledi ve “Erzurum’da iki tane hastane var birisi özel birisi devlet ikisi de şehrin batısında. Sadece bu tarafa bir sağlık kuruluşu açılmasını istiyorlar” ifadeleriyle açıklamalarını sonlandırdı.