Lidere Selam durun

Büyükşehir Belediye Erzurumspor U 21 ekibi zirveye oturdu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Lidere Selam durun

Büyükşehir Belediye Erzurumspor U 21 ekibi, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde ağırladığı İstanbulspor U 21 ekibini eli boş gönderdi. BB Erzurumspor´da Alt Yapıdan sorumlu yönetici Taner Tugay´ın da izlediği Maçı 1-0 kazanan mavi beyazlı genç yetenekler, 1 maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Murat ÖZDEMİR

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde ağırladığı İstanbulspor´u 1-0´la geçen mavi beyazlılar, liderlik koltuğuna oturdu. Disiplinli ve baskılı futboluyla takdir toplayan Erzurumspor´un genç yetenekleri, beraberliğe oynayan rakiplerini 60´ıncı Dakikada oyuna dahil olan Ahmet´in 81´de attığı golle geçti.

İLK YARI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, galibiyet yemini ederek maça başladı. İlk 10 dakikada arzu edilen futbolunu yansıtamayan mavi beyazlılar, daha sonra kontrolü ele aldı ve rakip üzerinde baskı kurmaya başladı. Maçın ilk 45 dakikasında 2 pozisyonu değerlendiremeyen mavi beyazlılar, soyunma odasına 0-0 beraberlikle gittiler.

İKİNCİ YARIDAN NOTLAR

Maçın ikinci yarısına Dadaşlar daha baskılı başladı. 57´inci dakikada mavi beyazlı ekibin Messi´si olarak adlandırılan 10 numaralı formanın sahibi Osman´la rakibi arasında geçen tartışma, maçın hakemi tarafından kırmızı kartla sonlandı. Bu dakikadan sonra her iki takımda 10 kişi mücadele etti.

Hakemin kararının ardından 14 numaralı formasıyla oyuna dahil olan forvet mevkiinde oynayan  Ahmet´le mavi beyazlılar çift forvete döndü. Rakip ceza sahasında baskı kuran mavi beyazlılar, aradığı golü oyuna sonradan dahil olan Ahmet´le 81´inci dakikada buldu. Bu dakikadan sonra 2 net pozisyonu değerlendiremeyen mavi beyazlılar maçı 1-0 kazanarak sahadan ayrıldı.

?AHMET´İN GOLÜ ÇOK ZEKİCEYDİ´

Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan mavi beyazlıları rakip İstanbulspor´un hocası da tebrik etti. Golü atan Ahmet´le bir süre sohbet eden İstanbulspor Teknik Direktörü Ahmet Uzun, Her iki takımında sahaya koyduğu performansın takdir topladığını belirterek Ahmet´in golüne ise ayrı bir parantez açarak, ?Çok zekiceydi? dedi