LOKANTALAR RAMAZAN AYINA HAZIR

Lokanta ve restoranlar vatandaşların ilgisini çekmek ve işlerini artırabilmek için çeşitli hazırlıklara girdi.

Tarih: 10.03.2024 15:51 Güncelleme: 10.03.2024 15:57
LOKANTALAR RAMAZAN AYINA HAZIR

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 


Gıda sektörlerinde hareketlilik başladı. On bir ayın sultanı Ramazan ayına hazırlık heyecanı yaşanıyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte lokantalar, uygun fiyat ve bol çeşitli iftar menüleriyle vatandaşların ilgisini çekmeye çalışıyor.

Ramazan aylarında lokantaların gün boyu kapalı olduğunu ifade eden Lokanta İşletmecileri, iftardan sonra tüm lokantaların açık olduğunu söylediler.

Lokanta İşletmecileri,” Ramazan ayı öncesinde tüm hazırlıklar tamamladık.  Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Lokanta ve restoranlar vatandaşların ilgisini çekmek ve işlerini artırabilmek için çeşitli hazırlıklara girdi. Lokanta ve restoranlar işlerini artırmak için çeşitli iftar menüleri hazırladık. Ramazan ayında rutin şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Normal yemeklerimizi çıkartacağız, özel bir menü oluşturmayacağız. Yine her zamanki standart yemeklerimiz mevcut olacak. Ramazan ayında bolca ve çeşit çeşit yemek çıkartacağız. İftar saatlerinde işlerimiz yoğunlaşacak, bunun için hazırlıklarımızı yaptık ve mallarımızı getirdik. Hazırlanan menüler ve içeriklerinin yazılı olduğu afişler ile dükkânlarının camlarını süslemeye başladı.  Vatandaşlar isteğe göre menü oluşturabiliyor. Klasik bir menü çorba, sulu yemek ya da pide, kebap gibi yiyecekler ile pilav, salata ve tatlıdan oluşuyor. Bazı lokantalar ise menülerine peynir, zeytin, hurma gibi iftariyelikler de ekliyor. Menüdeki yemek et ağırlıklı olursa fiyat artıyor. Ramazan ayı için iftar menülerimizi önceden belirledik. Hazırlıklarımızı yaptık.   Menü içeriği et ağırlıklı olursa fiyat artışı oluyor. Müşterilerimize çay, peynir, zeytin, hurma gibi iftariyelik ikramlarımız da var” diye konuştu