Lösemili çocukları sevindiren hareket

Erzurum Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından, Atatürk Araştırma hastanesinde tedavi gören Lösemili çocuklar için hediye paketleri gönderildi.

Tarih: 22.11.2022 12:44 Güncelleme: 22.11.2022 12:44
Lösemili çocukları sevindiren hareket

Sinan AYDIN 

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Erzurum'da da farkındalık oluşturmak amacı ile bir dizi etkinlik düzenlendi, programlar yapıldı. Lösemili çocukların ilik nakli ile hayata yeniden tutunduğunun bilincini toplumda oluşturmak için het yıl bir dizi etkinliğin yapıldığı bu haftada, en duygulandıran etkinlik ise Anaokulu öğrentmen ve möğrencilerinden geldi.

HASTANEDEKİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA ANLAMLI HEDİYELER

Erzurum Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Atatürk Araştırma hastanesinde tedavi gören çocuklar için hediye paketleri hazırlandı. Hazırlanan anlamlı hediyeler, KETEM aracılığı ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji Servisinde yatan hastalara verilmek üzere sağlık personeline teslim edildi. Bu anlamlı hediyeler, hatırlandıkları için çok mutlu olan Lösemili çocukları çok duygunlandırdı. Çocuklar, akranlarına teşekkür ettiler.