Maganda taraftarlar Erzurumspor´a zarar veriyor

Önüne gelene küfür etmeyi marifet sayan taraftar görünümlü sosyal medya magandaları, BB Erzurumspor´a büyük zarar veriyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Maganda taraftarlar Erzurumspor´a zarar veriyor

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´da ligin başlamasının üzerinden 6 hafta geçmesine rağmen istenilen sonuçlar bir türlü alınamadı. 6 maçta 7 puan toplayabilen BB Erzurumspor´da, başarısızlığın nedenleri araştırılıyor. Takıma bazı disiplinsiz futbolcuların zarar verdiği iddia edilirken, en büyük zararı ise sosyal medyadan çeşitli paylaşımlar yaparak futbolcular, teknik direktörler ve yöneticilere ağza alınmayacak küfürler savuran maganda taraftarlar veriyor.

AĞIZLARINDAN KÜFÜR EKSİK OLMUYOR

BB Erzurumspor´da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların en çok muzdarip olduğu konunun ise sosyal medyada klavye delikanlılığı yapıp ağızlarından küfür eksik etmeyen magandalar oluyor. En son Osman Özköylü´nün Erzurumspor ile prensipte anlaşması ile yaşanan gelişmelerde Osman Özköylü´ye sosyal medyadan ulaşıp hakaret ve küfürler eden maganda taraftarlar, Özköylünün eşine de küfürler yağdırmıştı. Erzurum´un adını lekeleyen sosyal medya taraftarları ve bazı sosyal medya gurupları, BB Erzurumspor´a büyük zarar vermeye başladı.

MAGANDALARA KARŞI HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK

Yönetiminin Perşembe günü yapacağı olağan toplantıda, her başarısız sonuç sonrası sosyal medyada teknik direktör, futbolcular ve bazı yöneticilere yönelik ağza alınmayacak sözler sarf eden kişilere yönelik te radikal kararların alınması bekleniyor. Bazı sosyal medya magandalarına karşı hukuki haklarında kullanılacağı gelen bilgiler arasında. Kendini taraftar zanneden magandalar, Erzurumspor sevdası ayağına önüne gelene küfürler savurarak BB Erzurumspor markasına büyük zarar veriyor. Bu tür kişiler yüzünden Erzurum´a hem futbolcu hem de teknik direktörlerin gelmek istemediği de ifade ediliyor.