MAHMUT UÇAR GÖNÜLLERE GİREN BELEDİYE BAŞKANI

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar yaptığı başarılı çalışmalar ile Yakutiye ilçesindeki muhtarların memnuniyetini kazandı.

Tarih: 25.08.2023 17:15 Güncelleme: 25.08.2023 20:03
MAHMUT UÇAR GÖNÜLLERE GİREN  BELEDİYE BAŞKANI

www.erzurumgunebakıs.com /  Halil İbrahim Aktaş 

 Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın gönüllere giren bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Kâzımkarabekir Paşa Mahallesi muhtarı İsrafil Demir,  Yakutiye belediye başkanı daima halka destek çıktığını söyledi.

Demir,” Erzurum Yakutiye Belediye Başkanımız Mahmut Uçar on numara bir belediye başkanımız hizmeti bu başkanımız zamanında aldık. Gönüllere giren bir belediye başkanı, halkın içinde sahada. İnşallah hak ettiği yere gelir. Fazlasını hak ediyor. Bir telefonla diyelim ki bir yerde bir sıkıntı var. Bir telefonla iş halloluyor. Bizim her türlü talebimiz oluyor. Yol yapımıdır, asfaltıdır, kaldırımıdır, kurumların bahçesinde olan sıkıntılara hepsi bir telefonla problem gideriliyor. Belediye başkanımızın ekibi de güzel. Belediye başkanımız yoksul vatandaşlara her türlü yardımı yapıyorlar. Allah için yani binlerce aileye yetişiyor. İmkânları çerçevesinde yapıyor. Başkanımız kömür yardımı da yaptı. Yani bir sıkıntılı ihtiyaçlı bir aile oldu mu yardımı kesinlikle yapıyor. İnsanların yüzde 90’ı doğalgaza geçti. Kaymakamlık da zaten yoksula vatandaşlarımıza yardım yapıyor. Diyelim ki vatandaşın kömürü yetmedi, belediye başkanımıza bu vatandaşımıza yardım edelim dediğimizde daima yardım desteğini sağlıyor. Belediye başkanımız daima halka destek çıkıyor, sahada bulunuyor. En büyük etkisi de gönüllere girdi. Taleplerimiz dedim ya örnek veriyim muhtarlık binası talebimiz yerine getirildi. Bu bize yapılan hizmet değil, halka vatandaşa verilen değerdir.   Buraya vatandaş geliyor. Başka bir isteğimiz varsa başkanımız hazır hemen yapıyor. Yani bir şey daha söyleyeyim. 25 senedir muhtarım. 25 sene de az değil. O kadar belediye başkanı gördüm. Bu belediye başkanının haklı bir yapısı var. Ağzından bir şey çıktığı zaman siyasetçi ağzıyla değil hizmet diliyle konuşuyor. Hizmet yerine geliyor.  Erzurum Yakutiye İlçe  Belediye Başkanımız  Mahmut Uçar’a  yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.