Manisaspor maçı hazırlıkları başladı

Çaykur Rizespor maçının ardından 1 günlük izne çıkan mavi beyazlı futbolcular, dün tesislerde toplanarak hafta sonu oynanacak olan Manisspor FK maçının hazırlıklarına başladılar.

Tarih: 12.04.2023 09:08
Manisaspor maçı hazırlıkları başladı

Günebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Manisspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Adanaspor ile hafta içi kaşılaşması gerekirken rakibin deprem sonrası ligden çekilmesi ile maç yapmadan hükmen galip sayılacak olan Erzurumspor, hafta sonu karşılaşacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı. 

1 AY SONRA KENDİ TESİSLERİNDE

İstanbul'da konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 1 puanı hanesine yazdıran Erzurumspor, Manisspor maçına 1 aylık bir aradan sonra kendi tesislerinde hazırlanıyor. Yaklaşık 1 aylık hasretin ardından memlekete dönen Erzurumspor'da, teknik direktör Hakan Kutlu dünkü antremanda taktik çalıştıdı. 

HAKAN HOCA GALİBİYET BEKLİYOR

Hakan hoca, oyunculaı ile yaptığı toplantıda Rizespor maçında gösterdikleri mücadele için teşekkür edip, daha fazlasını Manisspor FK maçında da ortaya koymalarını istedi. Manissspor'u yenecek güçte olduklarını söyleyen Hakan Kutlu, bu maçtan mutlak suretle galibiyet beklediğini ifade etti. Adanaspor maçından hükmen galip ayrılacağı için puanını 30' yükseltecek olan Erzurumspor, Manisaspor maçını kazanarak küme düşme pıtasından uzaklaimak istiyor. 

MAÇ BÜYÜK İHTİMAL ERZİNCAN'DA OYNANACAK

Manisspor maçının hangi stadyumda oynanacağı ise henüz belli olmadı. Komşu Erzincanspor'un stadyumunda oynanması beklenen maç için, türnikelerin taşınıp yerleştirilmesi çalışması sürüyor. Türnikeler yetişmez ise Manisspor maçı da İstanbul'da oynanacak. Taraftarlar, maçın İstanbul'da oynanması halinde uğur getirdiğinv inandıkları için Eyüpspor'un stadında oynamasını istiyorlar.