Manisaspor maçı İstanbul'da oynanacak

Kendi tesislerinde Manisaspor maçına hazırlanan Erzurumspor, Erzincan stadına malzemelerin yetişmemvsi nedeiyle bu maçı da İstanbul'da Pendik stadyumunda oynayacak.

Tarih: 14.04.2023 10:50
Manisaspor maçı İstanbul

Günebakış/Sinan AYDIN 

Pazar günü Manisaspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Erzurumspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasını Adanaspor ligden çekildiği için maç oynamadan hükmen galip geçiren Erzurumspor, 33. hafta maçında Manisaspor ile karşılaşacak. Mavi beyazlı ekip, küme düşme potasında puanların yakın olması nedeniyle bu maçı mutlak kazanmak zorunda. 

GENÇLERBİRLİĞİ YENDİ MORALLER BOZULDU

Küme düşme potasında yer aan takımlardan Gençlerbiliği'nin deplasmanda Eyüpspor'u yenmesi, moralleri bozdu. Lig daraldı, puan durumları arasındaki açık kapandı. Eyüpspor ve Rizespor maçında galibiyeti kaçıran Erzurumspor'un Manisasor maçından mutlak 3 puan alması ise olmazsa zaruret haline geldi. 

MAÇ PENDİK STADYUMUNDA OYNANACAK

Teknik direktör Hakan Kutlu, dünkü antremanda teknik ve taktik çalışma yaptırdı. Oyuncularına Manisaspor maçının önemini anlatan Hakan hoca, artık maç kaybına tahammülün olmadığı haftalara girildiğini söyledi. Hakan Kutlu, oyuncularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatıp, sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptrdı. Bu arada Erzurumspor'un kurumsal sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Manisaspor maçının Pendik stadyumunda oynanacağı duyuruldu.  Kulüp Başkanı Ahmet   Dal, stadyumu birkez daha kendlerine açan Pendikspor başkanı ve  yönetiminne teşekkür etti.