MasterChef ekibi Erzurum’da!

MasterChef, Erzurum’da bölüm çekti, ilin tanıtımı için büyük katkı oldu. Acun Ilıcalı bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Mehmet Sekmen, Acun Ilıcalı ve MasterChef ekibini çok iyi ağırlayarak dadaşların misafirperverliğini gösteri

Tarih: 04.10.2021 19:46
MasterChef ekibi Erzurum’da!

Sinan AYDIN

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef, Erzurum’da bölüm çekti. Bu program, aynı zamanda ilin tanıtımı için de büyük katkı olacak. Erzurumlu iş insanı ve dünyaca ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalı, MasterChef program ekibi ile birlikte  bölüm çekimi için Dadaşlar diyarındaydı. Tarihi mekanların değerlendirildiği çekimler sonrası ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, sevenleriyle fotoğraf çekildi.

DANİLO ŞEF 'NEYDİRSEN GARDAŞ' DEMEYE ÇALIŞTI

Ünlü şefler, şehrin tarihi mekanlarını gezdi ve ardında ise cağ kebap yediler. Türkçeyi zor konuşan İtalyalı Danilo şefe vatandaşlar, 'Neydirsen gardaş' derdirtmeye çalıştı. Bu anlar sosyal medyada büyük ilgi ve beğeni aldı. Erzurum'a verdiği destekl'rle heerilerinin gönlünde taht kuran Acun Ilıcalı, birkez daha ilin tanıtımına büyük katkı sağlamış oldu.

ACUN ILICALI BİRKEZ DAHA GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

MasterChef yarışmasının Erzurum çekimlerinde, Mavi ve Kırmızı takım oyuncuları Erzuruma has yemekleri yapmak için yarıştı. Jürü üyeleri ise Erzurum'dan isimler oldu. Acun Ilıcalı da ekibi ile Erzurum'a gelerek heerileriyle hasret giderdi. Erzurum Büyüehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Acun Ilıcalı ve MasterChef ekibini çok iyi ağırlayarak dadaşların misafirperverliğini bir kez daha gösterdi ve alkış aldı.