MAUN’da genç ofisler açılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile YÖK arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) kampüsünde ‘Genç ofisler’ kurulacak.

Tarih: 22.09.2023 23:28 Güncelleme: 22.09.2023 23:39
MAUN’da genç ofisler açılıyor

MAUN’da açılacak olan bu ofislerde gençler kişisel, sosyal, sportif ve kültürel hizmetleri yerinde ve etkin kullanabilecek. Söz konusu ofislerde faaliyet ve projeler yürüterek hem gönüllülüğü öğrenecek, hem de iş hayatına hazırlanacak olan gençler, ayrıca Türk kültürünün önemli bir parçası olan gönüllülük ve yardımseverlik çalışmalarına da katılabilecek.

Yeni kurulacak ofisler ile ilgi MAUN Rektör Danışmanı ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atike Yılmaz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Akif Taşdemir’i ziyaret etti. Ziyarette, yeni eğitim-öğretim döneminde üniversitenin katkıları ile kurulacak olan genç ofislerin en iyi şekilde öğrencilerin hizmetine sunulması konusunda istişarede bulunuldu. Genç ofisler ile öğrencilerin ders dışındaki zamanlarını en etkin ve kaliteli bir şekilde geçirmeleri, kişisel gelişimleri için turnuva, konser, gezi programı, festival, söyleşi ve konferanslar gibi etkinliklerin yapılmasının planlandığı ifade edildi.

-İHA