Maxi Pereyra Beşiktaş için İstanbul'a geliyor

Süper Lig'i Şenol Güneş önderliğinde 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Tarih: 14.07.2023 12:15 Güncelleme: 14.07.2023 12:19
Maxi Pereyra Beşiktaş için İstanbul

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki sezon Süper Lig, Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan siyah-beyazlı ekip, mutlak başarıyı hedefliyor.

Transfer dönemine sessiz bir başlangıç yapan Kara Kartal, şimdiye kadar yalnızca Emrecan Bulut'u kadrosuna kattığını açıkladı. Taraftarlar heyecanla transferleri beklerken, siyah-beyazlı yönetim dev isimlerle anlaşma sağlamaya çok yakın.

Beşiktaş, Daniel Amartey transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı ekip 2+1 yıllığına kadrosuna katacağı Ganalı savunmacı yarın ya da ertesi gün sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a gelecek ardından Almanya kampına dahil olacak.

Hollanda Ligi devi Ajax'ın yıldız 10 numarası Dusan Tadic, Beşiktaş'ın yıldız transferi konusundaki hedefleri arasında yer alıyor. Kaptanlığını yaptığı takımla 1 yıllık sözleşmesi bulunsa da ayrılık kararı alan ve bonservisini alarak yollarını ayırmaya çalışan 34 yaşındaki futbolcunun boşa çıkması bekleniyor.

Siyah-beyazlı idareciler şu an Udinese'yle sözleşmesi sona eren Roberto Pereyra ile görüşme gerçekleştirdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Roberto Pereyra ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Pereyra, sağlık kontrolleri için İstanbul'a davet edildi.

32 yaşındaki tecrübeli ismin tümü Juventus'la olmak üzere 2 İtalya Ligi, 2 İtalya Kupası, 1 de İtalya Süper Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Pereyra'nın Transfermarkt verilerine göre güncel olarak 6 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor.  HABER MERKEZİ