MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI PARTİDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde istifasını açıklayan Memleket Partisi Erzurum 1. Sıra Milletvekili adayı Av. Burak Gönder, ‘Tek Kişi’ ile sağlanacak en büyük başarı konumu burasıdır dedi.

Tarih: 18.05.2023 18:34 Güncelleme: 18.05.2023 18:38
MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI PARTİDEN İSTİFA ETTİ

www.gunebakiserzurum.com / Muhammet YILMAZ

Başta değerli Erzurum halkı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum diyen Gönder, Erzurum halkına olan teşekkürlerini dile getirdi. 

Gönder, “Henüz 28 yaşında büyük bir sorumluluk alarak çıktığım siyasi yolda, önemli bir süreci geride bırakmış bulunuyorum. Yaklaşık 2 aylık süreçte başta ailem olmak üzere, yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. 16 Mayıs 2023 tarihi itibariyle Memleket Partisi ile olan bütün bağımı sonlandırıyorum. Büyük bir çaba ve emek göstererek ciddi bir sorumluluk aldığımı ve hemen herşeyi şahsi imkânlarım ile yaptığımı söylemek isterim. Erzurum özelinde bitmiş bir partiyi tek başıma sırtlandım. Parti binasından teşkilatlara kadar elimi taşın altına koydum. Lâkin geldiğimiz noktanın ‘Tek Kişi’ ile sağlanacak en büyük başarı konumu burasıdır. Nitekim başta değerli Erzurum halkı olmak üzere herkese teşekkür ediyor, siyasi yaşamımın Memleket Partisi ile olan sürecini burada noktalıyorum.” İfadelerini kullandı.