Menemen maçı hazırlıkları başladı

9 Ocak Pazar günü Kazım Karabekir Stadı’nda Menemenspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor, rakibini yenip rövanşı almak istiyor.

Tarih: 03.01.2022 18:00
Menemen maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin ikinci yarı hazırlıklarına başlayan BB Erzurumspor, kendi saha ve seyircisi önünde NasaDoge Menemenspor’u konuk edecek. Mavi Beyaz'lı takım, rakibini yenerek ilk maçın rövanşını almak istiyor.

ALİCAN ÖZFESLİYE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Dört günlük tatilin ardından önceki gün topbaşı yapan futbolcular, kulüp tesislerinde toplanarak Menemen maçının antrenmanlarına başladı.  Dünkü antrenman öncesi futbolcu Alican Özfesli’nin doğum günü kutlaması yapıldı. Alican Özfesli, doğum günü pastasını takım arkadaşları ile birlikte  kesti. Futbolcumuzun yeni yaşını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir sezon geçirmesini diliyoruz.

EREN TOZLU TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Uzun süredir sakatlığından dolayı takımdan ayrı kalan ve sıkı bir tedavi programı uygulanan forvet oyuncusu Eren Tozlu ile Takım kaptanı Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş da  takımla birlikte çalışmalara başlarken, Aly Malle'nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

SÖZERİ: İKİNCİ YARIYA MORALLİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Erkan Sözeri, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştıkları ve mağlup oldukları Menemenspor'u bu kez yenerek ikinci yarıya moralli başlayacaklarını belirtti. Oyuncuları ile toplantı yapan Sözeri, “Ligin ilk yarısında iyi bir iş çıkardık. Biraz daha dikkatli olsak aldığımız puandan beş altı puan daha fazla puan toplayabilirdik. Yine de ayaklarınıza sağlık, inanıyorum ki, ikinci yarı da çok daha iyisini yaparak bu taraftara şampiyonluk hediye edeceğiz” dedi.