Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, viral enfeksiyon geçirmesi nedeniyle tedavi altına alındı.

Tarih: 24.09.2023 21:37 Güncelleme: 24.09.2023 22:07
Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastanede tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvuran Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu.

AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener rahatsızlandı. Viral enfeksiyon geçiren Akşener'in pazartesi ve salı günkü programları iptal edildi. Yapılan kontrollerinde enfeksiyona bağlı olarak kan değerleri yüksek çıkan Akşener, tedbiren hastanede müşahede altına alındı. Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

"PROGRAMLARI ERTELENDİ"

Akşener'in son durumu hakkında bilgi veren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu şunları söyledi: "Kamuoyumuza. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir. Saygılarımızla."

Hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programları iptal edildi

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAYACAKTI

Akşener 26 Mayıs'ta Eskişehir'e giderek partinin Büyükşehir ve Odunpazarı belediye başkan adaylarını açıklayacaktı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN "GEÇMİŞ OLSUN" TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'i telefonla aradı. Akşener'den sağlık durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

OCAK AYINDA DA RAHATSIZLANMIŞTI

Öte yandan Meral Akşener, kalp çarpıntısı şikayetiyle ocak ayında da hastaneye kaldırılmıştı. Tetkiklerinde sorun tespit edilmeyen Akşener, 1 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti.