METRUK BİNA 9 YIL SONRA YIKILDI

Erzurum PTT Baş Müdürlüğüne bağlı Kazım Karabekir PTT lojmanlarının yıkımına başlandı.

Tarih: 11.11.2023 12:11
METRUK BİNA 9 YIL SONRA YIKILDI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Yakutiye ilçesine bağlı eski Emniyet İl Müdürlüğü binasının araka tarafındaki Erzurum PTT Baş Müdürlüğüne bağlı PTT lojmanları deprem tehlikesi olduğu için 2014 yılında boşaltılırken aradan 9 yıl geçerken binaların yıkımı yeni yapılıyor. 

Erzurum PTT Baş Müdürlüğüne bağlı Kazım Karabekir PTT lojmanlarının yıkılıp yerine arsa yapılacağını ifade eden yetkililer en kısa süre içerisinde bu çalışmaların bitirilmesi hedeflendiğini söylediler.

Yetkililer,” Kazım Karabekir PTT lojmanlarının yıkımına başlandı. Bu yerimize arsa yapılması planlanıyor. PTT lojmanları deprem tehlikesi olduğu için 2014 yılında boşaltılırken aradan 9 yıl geçerken binaların yıkımı yeni yapılıyor. En kısa süre içerisinde arsaların teslim edilmesi hedefleniyor.”

Metruk binalar can sıkıyor

Öte yandan Kazım Karabekir PTT lojmanlarının yıkımına sevinen vatandaşlar” Bu yer yıllardan beri yıkılmayı bekliyordu. Binaların yıkılmasına çok sevindik. Erzurum’da tehlike saçan metruk binalar çok fazla olduğu için Belediye Başkanımızdan ricamız tehlike saçan metruk binaların yıkılmasını talep ediyoruz.”