Mevlid-i Nebi coşkusu hastaların gönlüne taşındı

İl Müftülüğü tarafından hastanede yatan hastalar, hasta yakınları ve personellere, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s) doğumu ve hayatı boyunca sergilediği rahmet tabloları kısmen anlatıldı.

Tarih: 10.10.2022 11:15
Mevlid-i Nebi coşkusu hastaların gönlüne taşındı

Sinan AYDIN

2022 yılı Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Erzurum İl Müftülüğünce düzenlenen etkinlikler çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından hastane bünyesinde ziyaretler gerçekleştirildi. Hastanede yatan hastalar, hasta yakınları ve personel ziyaret edildi. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s) in doğumu ve hayatı boyunca sergilediği rahmet tablolarının kısmen anlatıldığı ziyarette duygulu anlar yaşandı.

MÜFTÜ YILDIRM: NE MUTLU BİZE

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım gerçekleştirdiği ziyarette şunları kaydetti: '' Hz. Peygamber’in (s.a.s) dünayı teşriflerinin sene-i devriyesini her yıl daha büyük bir coşkuyla ihya etmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede Erzurum İl Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen etkinlikler içerisinde hastane ve hasta ziyareti çok büyük bir önem arz ediyor. Bu meyanda bizler de Diyanet İşleri Başkanlığımızı ve İl Müftülüğümüzü temsilen hastalarımızın gönüllerine misafir olduk. Gece gündüz çeşitli hastalıkların ıstırabını çeken hastalarımızın kapısını Hz. Peygamberi temsil eden güllerle çaldık. Ziyaretler esnasında çok duygulu anlar yaşandı. O’nun huzur bahşeden manevi ikliminden bir nebze olsun hasta kardeşlerimize sunabildiysek ne mutlu bize.” Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Hakkı Tör ise, İl Müftülüğüne ve Müftü Şahin Yıldırım'a gerçekleştirilen ziyaret için teşekkür etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde İl Müftü Yardımcıları Cahit Küçükyıldız ve Müseffa Akbulut, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin, Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü, Aziziye İlçe Müftüsü Ebubekir Bayrak, Lalapaşa Camii İmam Hatibi Musa Dağ, Erzurum Teknik Üniversitesi Camii (ETÜ) İmam Hatibi Hikmetullah Doğan ve Erzurum Din Görevlileri Dernek Başkanı Emrullah Kaçar, Müftü Şahin Yıldırım'a eşlik etti.