MHP´li Aydın´dan CHP´ye sert eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Kamil Aydın Tortum esnafını ziyaret ederek, MHP ilçe teşkilatıyla istişare toplantısı yaptı. Toplantıda ülke gündemine dair konuşan Aydın, Türkiye´nin bekası, milletin huzuru için gereken her şeyi yaptıkları

Tarih: 01.01.0001 00:00
MHP´li Aydın´dan CHP´ye sert eleştiri

DÜŞMANLAR ALT EDİLİYOR

15 Temmuz olaylarına değinen Milletvekili Aydın, ?Türkiye gündeminin kilitlendiği nokta 15 Temmuz sorunu. 15 Temmuzda Meclisi bombalayan, askeri vuran, sokaktaki vatandaşın üstünden tankları yürüten zihniyet hâkim olsaydı ne olurdu? Milletin iradesi, Allah´ın inayeti sayesinde darbe başarısız oldu. Bu tür şeyler her an olabilir. Tedbirli olmak zorundayız. Bütün terör örgütleri Türkiye Cumhuriyeti Devletini yok etmek adına ortak hareket ediyor.  IŞID, El-Müsra.. Bunlar Allah inancını, dini mazeret kullanıp bu çatıda katliamlar yapıyorlar. PKK yine aynı amaçla Türkiye Cumhuriyeti Devletini yok etmek için binlerce insanı katlediyor. Amaç bin yıllık devlet geleneğini ortadan kaldırmak.  15 temmuzda büyük bir travma yaşadık fakat Türkiye´nin siyasi tarihindeki deneyimleri sayesinde vatana kastedecek tüm düşmanlıkları alt etmeyi başardık.? dedi.

CHP´NİN ÖNERGELERİ DÜŞMANCA

CHP´ye yönelik eleştirilerde bulunan Aydın, ?Son dönemlerde Türkiye bir kıskaç altına alınmış durumda, CHP içine HDP kaçmış. Atatürk´ün partisi diyemezsiniz,  verdikleri önergeler ?Şırnak´ta falanca çocuğa hapiste işkence ediliyor..  38 yıl önce Maraş olaylarında falanca Alevi´yi kesmişler..´ İşleri sadece ve sürekli olarak gerilim yaratmak. Bunlar Türkiye´deki vatandaşın birlik beraberlik ve bekasını bozmak. Etnik boyutta yarılma Kürt-Türk, Alevi-Sünni mezhep boyutlu, laik-anti laik boyutlu provokelerle bölme.  Amaç böyle bir ayrıştırmayla mezhep çatışması, mezhep savaşı çıkarmak, tarihte de bu tür provokeler yapılmaya çalışılmıştır. Ama Türk milleti birlik ve beraberlik içinde olmuştur olmaya da devam edecektir.? diye konuştu.

YAPAY KÜRDİSTANA İZİN YOK

Terör ve sınır ötesi operasyonlara değinen Aydın, ?Terörle mücadele şart. Sınırın ötesine müdahale olması şart. Kandil için Türkiye sınırı değil, bizimle alakası yok denildi fakat bugün El-Bab operasyonu kıran kırana geçiyor, oyunlar bozuldu.  Sınırımızın önüne yapay bir Kürdistan devleti kurulmaya çalışılıyor. İpleri İsrail ve Amerika´da olacak olan bu Türkiye´yi boğma politikasıdır. El Bab´daki mücadele de Türkiye´nin bekası adına verilen bir mücadeledir oradaki yavrular da bizim yavrularımızdır. Şu an hepimiz tehdit altındayız siyasi cinayetler olabilir bu ülkede.? şeklinde konuştu.

Muhammed COŞKUN