MHP'li Yalçın: CHP, İYİ Parti'siz yapamayacak

MHP'li Yalçın: CHP, İYİ Parti'siz yapamayacak

Tarih: 10.09.2023 15:02
MHP

"Cumhur İttifakı'nın kararlı bir üyesi olarak MHP, tutarlı siyasetini yerel seçimlerde de devam ettirecektir" dedi. CHP'li belediyeleri eleştirdi. Yalçın’ın İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başlarına girme adımı da gündemindeydi. 

Yerel seçimler gündemindeydi. Cumhur İttifakı vurgusu yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yazılı bir açıklama ile yerel seçim sürecini değerlendirdi. Hedefinde ise CHP ve İYİ Parti vardı.

"MHP SİYASET ARİTMETİĞİNE ŞEKİL VERECEKTİR"

Açıklamada Yalçın, "Cumhur İttifakı'nın kararlı bir üyesi olarak MHP, tutarlı siyasetini yerel seçimlerde de devam ettirecektir" dedi. "Türk milliyetçiliği davasının siyaset sahnesindeki başaktörü olan MHP, gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçimlerde kendi kıvamınca sandığa renk, kendi sıkletince siyaset aritmetiğine şekil verecektir" diye de ekledi. 

"ÇIKARLAR İÇİN CHP'NİN KUYRUĞUNA TAKILACAK"

Ardından CHP'li belediyelerin yönetimlerini eleştirdi. İYİ Parti'nin seçimlere ittifaksız girme adımına ilişkin ise Yalçın, "Pazarlıkta elini güçlendirmek için" değerlendirmesini yaptı.

"CHP, İYİ PARTİ'SİZ YAPAMAYACAK"

Semih Yalçın, CHP'yi de eleştirerek İYİ Partisiz yapamayacağını söyledi. "CHP, Meral Akşener'in her türlü aşağılama ve hakaretlerine sessiz kalmaktadır" ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ