MHP'liler iftar sofrasında buluştu

Ramazan ayının manevi ikliminde seçim çalışması yürüten MHP'liler, önceki gün Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir ve yönetimi tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tarih: 10.04.2023 09:19
MHP

Günebakış/Sinan AYDIN 

14 Mayıs Milletvekilliği seçimleri öncesi Milletvekili aday Listesini açıklayan ilk parti olam Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), tüm Türkiye'de olduğu gibi Erzurum'da da seçim çalışmalarına start verdi. Ramazan ayının manevi ikliminde seçim çalışması yürüten MHP'liler, önceki gün Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir ve yönetimi tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Oldukça geniş katılımlı iftar buluşmasına, bazı muhtarlar ve sanayide iş yapan bir kısım esnaf ta katıldı. 

"CUMHUR İTTIFAKIMIZIN ZAFERE ULAŞMASI İÇİN SÖZLEŞTİK"

İftar programı ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, '' Yakutiye İlçe Başkanımız Sinan Demir ve yönetimi tarafından organize edilen, teşkilatımızın hemen her kademesinden katılımın gerçekleştiği, muhtarlarımızın ve sanayideki esnafımızın da iştirak ettiği iftar sofrasında birlikte ekmek böldük. Seçim çalışmalarımızın istişaresini yaptığımız iftar yemeğinde, Cumhur İttifakımızın zafere ulaşması için sözleştik. Rabbim yardımcımız olsun.'' dedi.