MİLLET VEKİLLERİNDEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

Erzurum milletvekili olan Mehmet Emin Öz ve Selami Altınok Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Tarih: 04.09.2023 20:45 Güncelleme: 04.09.2023 21:31
MİLLET VEKİLLERİNDEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

www.erzurumgunebakis.com / Sedanur Bingöl

28. dönem AK Parti Erzurum milletvekili olan Mehmet Emin Öz ve Selami Altınok okulların açılmasına az bir zaman kala Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Mehmet Emin Öz’ün ve Selami Altınok’un ziyareti sırasında gerçekleştirilen, Milli Eğitim Müdürünün de içinde bulunduğu toplantı sonrası, Mehmet Emin Öz, eğitim öğretim yılı için yapmış olduğu açıklamalarda, “yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Öz, “Döneme iyi başladığımızı belirterek iyi bir bakan olmanın yanı sıra işi bilen ve çekirdekten gelme bir bakanımızın olduğunu da ifade edebilirim. Eğitim camiası büyük bir camia ama konulara vakıf bir bakanımız olduğu için emin ellerdeyiz. Erzurum içinde gerek sınıf sayısı bakımından gerek öğrenci sayısı bakımından gerekse okulların kalitesi bakımından Türkiye ortalamasının üstündedir.” 

Eğitim öğretim yılı için açıklamalarda bulunan Altınok ise, “Hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen, bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler yetiştirmek umuduyla, 2023/2024 eğitim öğretim yılının eğitimcilere ve öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi