MİLLETİN UMUDU ŞANS OYUNLARINA KALDI

Erzurum’da milli piyango, iddia, loto, kazı kazan gibi şans oyunlarına ilgi duyanların sayısı her geçen gün artıyor.

Tarih: 16.03.2024 11:21
MİLLETİN UMUDU ŞANS OYUNLARINA KALDI

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

 Ekonomik sıkıntılar, şans oyunlarına ilgi duyanların sayısını her geçen gün artırdı. Vatandaşlar, şans oyunları bayilerinin önünde kuyruk oluşturdu. Son zamanlarda şans oyunlarında kazananların sayısında yaşanan artış da vatandaşları umutlandırdı. Başta "Kazı Kazan" oyunu olmak üzere diğer şans oyunlarını oynayan vatandaşlar, bir bir umut talihini kovalıyor. "Belki çıkar" diye bir hevesle alınan piyango biletinin ya da oynanan kuponunun ardı arkası gelmiyor. Çoğu kişi zevk için yaptığını söylese de her hafta oynamaktan kendini bir türlü alamıyor.

Paraya olan ihtiyaçtan dolayı şans oyunlarına, çok fazla rağbet gösteren vatandaşlar, milletin tüm umudu şans oyunlarına kaldığını söylediler.

Vatandaşlar,”  Milletin tüm umudu şans oyunlarında artık. Geçen yıl ile içinde bulunduğumuz yılda şans oyunlarına rağbet olduğunu hiçbir zaman görmedim. Diğer bayi arkadaşlarımızla da konuşuyoruz. Vatandaşların umudu şans oyunlarında artık. Hayat şartlarının zorlaşması, geçim sıkıntısı, işsizlik, enflasyon ve pahalılığın arttığı dönemlerde insanlar kurtuluşu şans oyunlarında arıyor.   Hayat şartlarının zorlaşması, geçim sıkıntısı, işsizlik, enflasyon ve pahalılığının arttığı dönemlerde insanlar kurtuluşu şans oyunlarında arıyor. Dışarı çıktığımda fırsat buldukça kuponları alırım. Kazıma işlemini de gün içerisinde kazırım. Bizim için ümit dünyası oldu. Kazandığımız parayı da arkadaşlarımızla harcıyoruz.  Her gün yüzlerce kişi oyun oynamaya geliyor. Kimi hobi, stres atmak için kimi de para kazanmak için oynuyor. Arada bir oynuyoruz. Biz kazanmıyoruz, kimsenin kazandığı yok. Özelleştirilen şirket kazanıyor. Bir umut olsun diye oynuyoruz.  Geçim sıkıntısı bu dönemde çok fazla bu yüzden belki bir şeyler çıkar diye şansımı deniyorum. Daha önce de hiç kazanmadım ama umudumu kaybetmiyorum .”