Milletvekili Aydemir'den Tugay Medya'ya ziyaret

Tugay Medya Grubu'nu ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Taner Tugay ile gündeme dair sohbet etti.

Tarih: 30.01.2022 19:19
Milletvekili Aydemir

Sinan AYDIN

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yoğun TBMM gündeminden fırsat buldukça memleketi Erzurum'a gelerek heerileri ile hasret giderdi. İlde, Sivil Toplum Örgütleri, kurumlar ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Millvekili Aydemir, dünkü ziyaret programını ise Erzurumdaki basın kuruluşlarına ayırdı. Kendisi de duayen bir Gazeteci olan İbrahim Aydemir, meslektaşları ile hasbihal etti, gündeme dair konularda fikir alışverişinde bulundu. Basın kuruluşları ziyareti kapsamında Erzurum'un köklü kuruluşlarından biri olan Tugay Medya Grubu'nu ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bünyesinde Günebakış Gazetesi ve Flaş FM radyosunu bulunduran Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Taner Tugay ile gündeme dair sohbet etti.

YAYINCILIK ÜZERİNE SOHBET ETTİLER

Milletvekili Aydemir ziyaretke ilgili yapmış olduğu açıklamada, '' İlimizde uzun yıllardır yayın hayatını başarı ile sürdüren Günebakış Gazetesi ile Flaş FM Radyosunu ziyaret edip, sahibi Taner Tugay Bey’le yayıncılık üzerine sohbet ettik.  Gerçeğin üstünü açan yayıncılık yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.'' dedi. Tugay Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Taner Tugay ise hem ziyaretten duyduğu memnuniyet için hem de Erzurum'un sorunları ile yakından ilgilendiği için Milletvekili Aydemir'e teşekkür etti. Taner Tugay, ziyaretin sonunda Aydemir'e Günebakış Gazetesi basın ofisi ile Flaş FM yayın stüdyolarını gezdirdi.