Milli ara izni bitti, hazırlıklar başladı...

Denizlispor maçı hazırlıkları dün başladı

Tarih: 21.09.2022 10:00
Milli ara izni bitti, hazırlıklar başladı...

 

 

 

Sinan AYDIN

Milli takım maçları nedeniyle liglere 1 hafta ara verilecek olması sonrası iki gün izne çıkan Erzurumsporlu futbolcular, dün toplanarak Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Camiada başarısız sonuçların sebepleri aranıyor, Muzaffer Bilazer nerede hata yapıyoruz sorusuna cevap arıyor. Spor Toto 1. Lig’in 7inci haftasında evinde Denizlispor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına dün başladı.

2 GÜNLİK İZİN DÜN SONA ERDİ

Ankara Kiörengücü maçı sonrası milli ara nedeniyle Muzaffer Hıca rafaından futbolculara verilen 2 günlik izin dün sona erdi. Pazar ve Pazartesi gününü izinli giren mavi beyazlı futbolcular, dün tesislerde toplanarak topbaşı yaptılar. Galibiyete hasret Erzurumspor'da, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer teknik ekibi ve futbolcuları ile toplantılar yaparak kötü günlerin geride kalması için mücadele veriyor.

BAŞARISIZLIĞIN NEDENLERİ ARAŞTIRILIYOR

5'i hazrılık maçı 5'i de lig maçı olmak üzere toplam 10 maçtır galibiyet yüzü göremeyen takımda, başarısızlığın nedenleri araştırılıyor. "Bu kadro ligde tüm takımlarla başa baş mücadele edecek bir kadro. Alınan puanlar normal değil" görüşünün hakim olduğu camiada, sorunun birinci kaynağı olarak çizgi kaleciliği yaparak yan toplarak çıkmayıp kötü goller yiyen Göktuğ gösteriliyor. Göktuğ, son Kiören maçında yediği üç goldede aynı hatayı yaptı. Göktuğ çizgide çakılı kaldığı için savunma oyuncularının da dengesini bozuyor ve rakibin kolay goller atmasına neden oluyor. Böyle devam ettiği sürece de, 'Erzurumspor bir atsa iki yer' gerçeği ortaya çıkıyor.

''DENİZLİ MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLSUN''

Milli takımın hazırlık maçları yapacak olması nedeniyle liglere 1 hafta ara verilecek olması, Myzaffer hocaya da hataları bulup çözüm üretme konusunda zaman tanımış olacak. Tesislerde antrenmanlardan arta kalan zamanda teknik ekibi ile toplanıp 'nerede hata yapıyoruz' sorusuna cevap aradığı öğrenilen Muzaffer Bilazer, takımın yaptığımaçları ve bundan sonra karşılaşacağı rakiplerinin maçlarını da izleyerek bir takım analizler yapıyor. Hem camia hem de takımdaki oyuncuların ortak temennisi, '' Denizlisporn maçı çıkış maçımız olsun. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak kötü gidaşata son verelim'' yönünde...