Milyoner’de tarihi gece! Rabia Birsen Güvercin 1 milyonun sahibi oldu.

ATV ekranlarının sevilen bilgi yarışması, reyting rekortmeni Kim Milyoner Olmak İster yine izleyenleri ekranlara kilitlerken, Rabia Birsen Güvercin isimli yarışmacı milyonluk soruya ulaştı..

Tarih: 10.09.2023 23:06 Güncelleme: 10.09.2023 23:21
Milyoner’de tarihi gece! Rabia Birsen Güvercin 1 milyonun sahibi oldu.

 

Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu 24 yaşındaki yarışmacı Rabia Birsen Göğercin ATV'de ekrana gelen son bölümde 400 bin TL'lik soruyu da doğru bilerek 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. 1 milyonluk soru açılmadan önce yarışmacı Rabia Birsen Göğercin ve Kenan İmirzalıoğlu konuşma gerçekleştirdi. Rabia Birsen Göğercin'in 'Ben kendi kolum için değil, babamın üzülmesine üzüldüm daha çok' demesi üzerine Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı.

1 haftalık süre zarfında bilgilere tekrar baktığını söyleyen 24 yaşındaki yarışmacı, "Örnek soru yok. 4 tane ya da 5 tane. Hiçbir fikrim yok. Ne geleceğine dair hiçbir fikrim yok. Umarım bildiğim yerden gelir" açıklamasında bulundu.

İŞTE 1 MİLYONLUK SORU Rabia Birsen Göğercin daha sonra 1 milyonluk soruyu açtırdı. Soru şu oldu: Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Şıklar ise şöyle sıralandı: A:Ş B:V C:G D:H Kim Milyoner Olmak İstere damga vurdu İşte 1 milyonluk soru ÖDÜLÜ KAZANDI 24 yaşındaki yarışmacı doğru cevap vererek 1 milyonluk ödülü kazandı. Kazandıktan sonra gözyaşlarını tutamayan Rabia yaptığı açıklamada, "Ben bundan sonra hep kendime güveneceğim. Çok duygulandım. Gerçekten kazandım değil mi? İdrak edemiyorum şu an." açıklamasında bulundu.

HABER MERKEZİ