Mina ve Pavez imzaya kaldı

Transferi çalışmalarını gizli sessiz yürütvn BB Erzurumspor, Malatyaspor´dan Arturo Mina ve Al Nasr´da forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Esteban Pavez´le anlaştı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Mina ve Pavez imzaya kaldı

Sinan AYDIN

Transferde sessiz kaldığı için eleştiri oklarına hedef olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, isimleri açıklamaya başladı. Mavi Beyazlılar, Malatyaspor´un Ekvatorlu futbolcusu Arturo Mina´yı renklerine bağladı.Ayrıca Şilili orta saha Esteban Pavez de de prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.  Yeni Malatyaspor forması altında son derece başarılı maçlar çıkaran Arturo Mina´nın adı son günlerde Hatayspor ile anılıyordu. Tecrübeli futbolcu ile bir süredir pazarlık halinde olan BB Erzurumspor yönetimi, gece geç saatlerde oyuncu ile her konuda anlaşma sağladı. Arturo Mina´nın en kısa sürede Erzurum´da olması ve imza atması  bekleniyor...

ERZURUMSPOR´A ŞİLİ´Lİ ORTASAHA...

/resimler/2020-8/11/1650110525142.jpg

BB Erzurumspor, ayrıca Al Nasr´da forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Esteban Pavez´le büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Erzurumspor, Al Nasr´daforma giyen Şilili ortasaha oyuncusu Esteban Pavez´le büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarının sürdüğü Büyükşehir Belediye Erzurumspor, rotasını Şili´ye çevirdi. Süper Lig´de güçlü bir kadro kurmak için transfer de ince eleyip sık dokuyan mavi-beyazlılar, Al Nasr´da forma giyen Şilili yıldız Esteban Pavez´le büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Pavez´in bugün kendisini mavi-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.