Minik Gülberra kumbarasıyla destek oldu

"Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına, Erzurumlu minik Gülberra Cansever kumbarasıyla destek oldu.

Tarih: 16.02.2023 12:27
Minik Gülberra kumbarasıyla destek oldu

Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftülüğünce Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasına, minik Gülberra Cansever kumbarasıyla destek oldu. Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle AFAD koordinesinde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası sürüyor.

GÜLBERRA CANSEVER KUMBARASIYLA DESTEK OLDU

Minik Gülberra kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışlayarak, “Kumbaramı depremde zor durumda kalan arkadaşlarım için getirdim.” dedi. Erzurum İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)  Erzurum Şube Başkanı Rüstem Can, minik Gülberra’yı anlamlı davranışından dolayı tebrik ederek "Depremin ilk gününden itibaren Türkiye'mizin bütün şehirlerinden din görevlilerimiz deprem bölgelerinde fedakar bir şekilde gayret göstermektedir. Gülberra evladımız gibi yavrularımızın, harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfımıza emanet edip kardeşlerine ulaştırılmasını istemeleri bizleri çok mutlu ederken aynı zamanda duygulandırıyor." dedi.