Minik izcilerden oymak başına karton plaket!

TİF Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, Erzurum ziyareti kapsamında Yıldız Camii Gençlik Merkezindeki minik izcilerle bir araya geldi. Ziyarette takdim edilen hediye, hem çok anlamlı bulundu hem de gülümsetti.

Tarih: 24.12.2021 18:53
Minik izcilerden oymak başına karton plaket!

Sinan AYDIN

Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) Başkanı Hasan Dinçer Subaşı ve beraberinde ki heyet, Erzurum gezileri kapsamında Yıldız Camii Gençlik Merkezini ziyaret ettiler. Türk izcilerinin başı olarak tanınan ve çocukların oymak başı diye hitap ettiği Hasan Dinçer Subaşı, yapılan protokoşller çerçevesibne birsüredir Erzurum'da bulunuyordu. Başkan Subaşı, beraberinde ki heyetle Yıldız Camii Gençlik Merkezini ziyaret etti. Minik izciler, karşılarında Başkan Subaşı'nı görünce çok sevindiler. Çocuk izcilerle bir süre sohbet eden Hasan Dinçer Subaşı ve beraberindeki heyet, hoşça vakit geçirdile.

KARTON PLAKET TAKDİM ETTİLER

Minik izciler, TİF Başkanı Hasan Dinçer Subaşı ve Süheyla Derindere Subaşı’na kendi el becerileri ile yaptıkları karton plaketleri hediye ettiler. TİF Başkanı Hasan Dincer Subaşı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye İzcilik Federasyonu arasında imzalanan prokol kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler görüşmek üzere ilk olarak Erzurum Müfüsü Şahin Yıldırım ile görüşmüştü. Ziyaret sonrası TİF Başkanı Subaşı Müftü Yıldırım'a Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı flaması takdim ederken, Müftü Yıldırım Başkan Subaşı'na Kur'an-ı Kerim hediye etmişti.