MNG Avm esnafının yılbaşı beklentisi büyük

Asgari ücretin zamlanmasını büyük bir heyecanla bekleyen MNG Avm esnafının, bu yılbaşından beklentileri büyük.

Tarih: 04.12.2023 17:21
MNG Avm esnafının yılbaşı beklentisi büyük

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ

Son yıllarda ekonominin geldiği noktada işlerinin oldukça azaldığını belirten esnaf, artık öğrencilerin bile para sorunu yüzünden sık sık uğramadıklarını söyledi. 

Hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin dolup taşan MNG Avm, bugünlerde eski şanını arıyor. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan MNG esnafı şu ifadeleri kullandı. 

“Burası ilk açıldığında, artık ölene kadar işletebileceğimiz bir yer olarak bazı arkadaşlar buradan dükkân kiraladı. İlk zamanlar çok güzeldi ancak pandemiden sonra hiç düzelmeyecek şekilde işlerimiz neredeyse yarıya indi. Öğrencilerin tıklım tıklım doldurduğu o eski MNG’den asla eser yok. Biz esnafız burada evet ama insanların alım gücü düştüğü için bize göre yok pahasına olan ürünler bile onlara çok pahalı geliyor. İnsanlar alış veriş yapamıyor. Bunun nedeni de ortada zaten. Bu yılbaşında durumun düzelmesi için dua ediyoruz. Beklentimiz çok büyük, hiç olmazsa yeni yıla işlerimizi iyileştirmiş bir şekilde girmek istiyoruz. Söyleyeceklerimiz bu kadar, teşekkür ederiz.”