MNG Esnafının Yüzü Gülüyor

Erzurum’un en işlek ticaret merkezi olan MNG Avm’nin esnafının işleri öğrencilerin de gelmesiyle 2 kat arttı.

Tarih: 29.09.2023 19:55 Güncelleme: 29.09.2023 19:56
MNG Esnafının Yüzü Gülüyor

www.gunebakis.com/ Halil İbrahim AKTAŞ

Açıldığı günden itibaren işlerinde düşüş olmayan, Erzurum’un en işlek mekânlarında birisine dönüşen MNG Alış-veriş ve Yaşam Merkezi esnafı öğrencilerden en iyi şekilde yararlanıyor. 

Özellikle 18-30 yaş aralıklı vatandaşların uğrak merkezi olan MNG Avm, öğrencilerinde gelmesiyle dolup taştı. Yemek katından tutup, giyim mağazaları ve eğlence mekânlarının öğrenciler tarafından bu kadar ilgi görmesi esnafın yüzünü güldürmekle birlikte rahat bir nefes almasını da sağlıyor. 

MNG Avm esnaflarından Bekir Korlu:

“Öğrenciler geldikten sonra işlerimizde inanılmaz bir artış oldu. Onlar gelmeden önce sadece orta yaşlı kesimden vatandaşlar geliyordu. Satış yapmamız zorlaşıyordu. Ancak şimdi gençlere çok rahat satış yapabiliyoruz. İşlerimiz neredeyse iki katı arttı. Öğrenciler gelmeye devam ediyor. Umarım sadece biz değil Erzurum’un her yerinde böyle artışlar olur. Biz bunu canı gönülden isteriz. Burası bir öğrenci şehri, öğrencileri en iyi şekilde ağırlamalıyız. Onlara istediklerini vermeliyiz ki şehrimizi beğensinler ve tavsiye etsinler.” İfadelerini kullandı.