Motivasyon üst seviyede

Cumartesi günü Ankara'da Keçiörengücü'ne konuk olacak olan Erzurumspor'da, futbolcuların moral ve motivasyonu üst seviyede. Futbolcular, antrenmanlarda bol bol şut çekip taktik çlışıyor.

Tarih: 15.09.2022 10:08
Motivasyon üst seviyede

 

 

 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Ligin 6. haftasında Cumartesi günü saat 13.30'da deplasmanda Ankara Kiörengücüspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen haftayı BAY geçen ve geride kalan 4 haftalık periyodda galibiyet alamayan Erzurumspor'da, Kiören maçı çok önem arzediyor. Tam kadro antrenman yapan mavi beyazlı takımda, tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor.

YENERSEK İLK GALİBİYET OLACAK

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda futbolcularına Kiören maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu ezberletti. Bol bol taktik antrenmanı yaptıran Muzaffer hoca, Kiören'i yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Ankara'dan 3 puanla dönmek için kenetlenen teknik heyet ve futbolcular, kendilerine inanan camianın yüzünü güldürmek istiyor.

RASHAD MUHAMMED ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Dünkü antrenmanda oyuncularına Kiörengücü'nün eksilerini ve artılarını anlatan teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, özellikle hücum hattındaki Olawoyin ve Rashad Muhammed'e karşı savunmadaki oyuncularından dikkatli olmalarını istedi. Rashad Muhammed için bu maç ayrı bir öneme sahip. Rashad, eski takımı olan Erzurumspor'a karşı formoa giyecek. Bu arada antrenmanlardaki mücadelesi ile göz dolduran Olanare'den bu maçta camia gol bekliyor. Antrenmanlarda şut çalışması da yapan Olanare, Dadaşların zorlu maçta gol umudu olacak.