Müdür Ayatay saha çalışmalarını inceledi

Orman Bölge Müdürü (OBM)Oktay Ayatay, bölge müdürlüğüne bağlı alanlarda saha çalışmalarını yerinde inceliyor.

Tarih: 29.10.2022 19:43
Müdür Ayatay saha çalışmalarını inceledi

Sinan AYDIN

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, bölge müdürlüğüne bağlı alanlarda saha çalışmalarını yerinde inceliyor. Müdür Ayatay, bu kapsamda Erzincan Oman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. ​Ayatay, Kemah Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Özdamar Köyünde özel ağaçlandırma sahasında incelemelerde bulundu.

"9 BİN ADET CEVİZ FİDAN DİKİMİ YAPILDI"

Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık'tan Müdürlüğün 2022 yılı program ve gerçekleşmelerin son durumları hakkında bilgi alan Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, genel bir değerlendirme yaptıktan sonra Kemah Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan Özdamar Köyünde 2015 yılında tesis edilen özel ağaçlandırma sahasını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. 37 hektar alana sahip olan bu sahaya 9 bin adet ceviz fidan dikimi yapıldığını belirten Bölge Müdürü Ayatay, örnek bir özel ağaçlandırma sahası olduğunu ifade etti.

''HİÇBİR AKSAKLIĞA SEBEBİYET VERİLMESİN''

2022 yılı yatırım programı ile diğer faaliyetlerdeki çalışmaların hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında gerçekleştirilmesi için personele talimat veren Bölge Müdürü Ayatay, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Arazi programında Bölge Müdürü Ayatay'a; Bölge Müdür Yardımcısı Sultan Demir, Erzincan Orman İşletme Müdürü Tekin Işık, Kemah Orman İşletme Şefi Erdem Oktay ve Erzincan ATM Şefi Özge Atanar Aydin eşlik etti.