Müdür Ayatay'dan orman yangını riski uyarısı!

Video konferans yöntemi ile yapılan toplantıya başkanlık eden Orman Bölge Müdüür Oktay Ayatay, yaklaşan yaz ayları nedeniyle orman yangını riskinin artacağına dikkat çekerek uyardı.

Tarih: 20.04.2023 10:20 Güncelleme: 20.04.2023 10:20
Müdür Ayatay

GÜnebakış/Sinan AYDIN 

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü''nde video konferans yöntemiyle ormancılık çalışmaları değerlendirildi. ​Bölge Müdürü Oktay Ayatay başkanlığında gerçekleştirilen video konferans toplantısına; Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisleri, İşletme Müdürleri ve Fidanlık Müdürü katıldı.  Toplantıda, 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetleri ile diğer çalışmalar hakkında durum tespitleri ve yıl sonu hedeflerine ulaşılması noktasında değerlendirmeler yapıldı. 

ORMAN YANGINI RİSKİ ARTACAK UYARISI

Video konferans toplantısı, Bölge Müdürü Ayatay'ın 2023 yılı programlarının hiçbir aksaklığa sebebiyet verilmeden zamanında gerçekleştirilmesi, belirtilen eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi, havaların ısınması nedeniyle orman yangını riskinin artacağı, bu nedenle tüm ekiplerin her an hazır ve teyakkuz halinde olması, yangın çıkacak muhtemel yerlerde denetimlerin artırılması konularında tüm birimlere verdiği talimatlarla sona erdi.​