Müftü öğrencilerle sabah namazında buluştu

Müftü Yıldırım, sabah namazını kıdlırdıktan sonra gençlerle bir süre sohbet edip,  ''Gelecek nesiller olarak sizlere inancımız tam'' dedi.

Tarih: 08.11.2021 11:15
Müftü öğrencilerle sabah namazında buluştu

Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Raif Azak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle Darul Fünûn Caminde Sabah namazında buluştu. Erzurum İl Müftülüğü ile merkez ilçe müftülükleri gençleri camide görmek için anlamlı programlar düzenliyor. Bu kapsamda İl Müftülüğü tarafından düzenlen programla İl Müftüsi Şahin Yıldırım, sabah namazını Raif Azak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle birlikte Darul Fünûn Camiinde  kıldı.

"SİZLERE İNANCIMIZ TAM"

Müftü Yıldırım, namaz sonrası gençlerle bir süre sohbet etti. Gençlere nasihatlarda bulunan Yıldırım, " Güne namaz ile başlamayı alışkanlık haline getirmek ve bunu her zaman uygulamak en önemli hedefimiz olmalı. Gelecek nesiller olarak sizlere inancımız tam. Allah gayretlerimizi muvaffak kılsın. Bu vesileyle okul hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Sabah namazı buluşmamıza katılımlarınız için velilerinize, öğretmenlerinize ve sizlere teşekkür ediyorum"dedi. Program, Darul Fünûn Camii Gençlik Merkezinde gençlere kahvaltı ikramıyla sona erdi.