Müftü ve Milli Eğitim Müdürü öğrencilerle derse girdi

İl Müftüsü Yıldırım ve Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, öğrencilerin geldiği seviyeyi yerinde görerek, bütün egitim hayatlarında başarılar dilediler.

Tarih: 06.11.2021 22:56
Müftü ve Milli Eğitim Müdürü öğrencilerle derse girdi

Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Raif Azak İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler. Öğrencilerle birlikte derse katılan Müftü Yıldırım ve Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, öğrencilerin geldiği seviyeyi yerinde görerek, bütün egitim hayatlarında başarılar dilediler. Erzurum'da kurumlar arası işbirliği çalışmaları, ilin kalkınmasına da etken oluyor. İşbirliği içerisinde çalışan kurumların başında ise, İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü geliyor. Her iki kurumun Müdürleri ve amirleri, sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyor, ortak programlar düzenliyor. Bu ziyaretler çerçevesinde İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Raif Azak İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.

"ALLAH ÇABALARIMIZI BAŞARIYLA SONUÇLANDIRSIN"

Öğrencilerle birlikte derse katılan Müftü Yıldırım ve Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, öğrencilerin geldiği seviyeyi yerinde görerek, bütün egitim hayatlarında başarılar dilediler.  Ardından öğretmenlerin de katıldığı toplantıya geçilen okul ziyaretinde bir konuşma yapan  Müftü Yıldırım, "İnşallah siz değerli egitimcilerimizin özverili çalışmaları ve öğrencilerimizin gayretiyle gelecekten umutluyuz. Allah çabalarımızı başarıyla sonuçlandırsın." dedi. Beraber gerçekleştirdikleri ziyaret için Müdür Kaygusuz'a memnuniyetini bildiren Yıldırım, okuldan ayrıldı.