Müftülük manevi destek ekibi Malatya'da

Üç bine yakın depremzede ile görüşen manevi destek ekibi, Malatya’da olmanın ve gönüllere dokunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Tarih: 24.02.2023 17:13
Müftülük manevi destek ekibi Malatya

Sinan AYDIN 

Erzurum Müftülüğü'nün uhdesinde manevi destek ekibi, taziye evinin ziyaretçisi değil cenaze evinin sahibi olarak Malatya’ya depremin manevi yaralarını sarmak için gitti. 

DEPREMZEDELERE MORAL VE MOTİVASYON SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Malatya’da çadırkentler, konteynerler, camiler, okullar, parklar ve daha bir çok yer manevi destek ekibi tarafından ziyaret edilerek depremzedelere moral ve motivasyon sağlamaya çalışılıyor. Üç bine yakın depremzede ile görüşen manevi destek ekibi, Malatya’da olmanın depremzede kardeşlerimize yardım etmenin ve nice gönüllere dokunmanın mutluluğunu dile getirdiler.

CENAZE EVİNİN SAHİBİ OLARAK

Konu ile ilgili Müftülük tarafından yapılan bilgilendirmvde şöyle denildi: "Taziye evinin ziyaretçisi değil cenaze evinin sahibi olarak  Erzurum Müftülüğü] ün uhdesinde manevi destek ekibi Malatya’ya depremin manevi yaralarını sarmak İçin gitti.  Malatya’da çadırkentler, konteynerler, camiler, okullar, parklar ve daha bir çok yer manevi destek ekibi tarafından ziyaret edilerek depremzedelere moral ve motivasyon sağlamaya çalışıldı. Üç bine yakın depremzede ile görüşen manevi destek ekibi Malatya’da olmanın depremzede kardeşlerimize yardım etmenin ve nice gönüllere dokunmanın mutluluğunu dile getirdiler. "