MUHTAR ÇAKMAK,”  HER İKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN MEMNUUNUZ “

Erzurum Yakutiye İlçesi Şükrü Paşa Mahallesi Muhtarı Lütfü Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın yaptıkları çalışmalardan memnun olduklarını söyledi.

Tarih: 31.10.2023 17:43
MUHTAR ÇAKMAK,”  HER İKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN MEMNUUNUZ “

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Çakmak,” Ben 4 dönemdir muhtarlık yapıyorum. Bizler muhtarlar olarak şimdiye kadar birçok belediye başkanlarıyla çalıştık. Özellikle Yakutiye Belediye Başkanımız Doktor Mahmut Uçar Beyefendi'ye sözlerimden başından itibaren teşekkürlerimi sunayım. Sebebi şu dedim ya dört dönemdir çalışıyoruz. Muhtara duyarlı, topluma duyarlı. Ben onu tek özetini yaptım başkan olarak, belediye başkanı olarak, hem gönül, hem hizmet belediyeciliğini en üst seviyede yapan bir belediye başkanımız. Doğal olarak memnunuz. Bu memnuniyetimiz de işte yapılan işler dediğim gibi 20 yıllık muhtarım ilk defa böyle bir yerde muhtarlık yapıyorum. Hemen hemen sokakta yaptık gibi şimdiye kadar muhtarlığımız genel anlamda çalışan personelden işte belediye başkan yardımcılarından belediye başkanımızdan razı olduğumuz kadar olmasak da işlerimiz bir şekilde yürüyor. İşte sokaklarımızda, caddelerimizde suyla neyle alakalı yani hizmetle alakalı temizlikte biraz zafiyetimiz var. Personel açısından onun dışında genel olarak yetkili kurumlardaki arkadaşlara şikâyetleri vatandaş bize bildiriyor. “

Muhtar Çakmak,” sorunumuz yok”

“Biz de vatandaşın bize söylediklerini, gerekli yerlere iletiyoruz.  Çok fazla problem yaşamıyoruz açıkçası Büyükşehir Belediyesine gelince tabii şimdi kim ne derse desin iki dönemdir başkanlık yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Erzurum'un altyapısı, özellikle Şükrü Paşa'da yağmur suları, manasındaki çalışması ve özellikle temiz su, mesela 5 yıl önce dördüncü katlara su çıkmıyordu. Şimdi öyle bir sorunumuz yok. Yeni bir hat isale hattı çekildi çalışmalarda da çok fazla şikâyetimiz yok. Ama doğal olarak işte personelden işte daire amirlerinden vesaire işleriniz biraz ağır yürüse de ağırlıklı olarak memnunuz. Tabii ki aksayan taraflar var. Ama buna rağmen her şeyi de diyelim ki işte burada bisikleti kaldıracaksın. Onu da başkana söyleyemezsin tabii. O manalarda biraz sıkıntılarımız var. Ama genel olarak benim kendi şahsım Şükrüpaşa Mahallesi muhtarı olarak vatandaşımız bize ilettiği her şeyi ama her şeyi yetkili mercilere iletiyoruz. Hizmet manasında zafiyetlerimiz olsa da ama genelleme yaparsak çalışmalardan memnun sayılırız.”