MUHTAR EĞİLOĞLU: YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TEKRAR BAŞKAN OLMASINI İSTİYORUZ

Yakutiye İlçesi Şenyurt Muhtarı Fahir Eğiloğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar’ın yapmış olduğu icraatlardan memnun olduklarını söyledi.

Tarih: 03.11.2023 17:03
MUHTAR EĞİLOĞLU:  YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TEKRAR BAŞKAN OLMASINI İSTİYORUZ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Eğiloğlu,” Yakutiye Belediye Başkanımız Mahmut Uçar görev yaptığı süre içerisinde sürekli muhtarlarla yakın ilişki içerisinde olmuştur. Biz, mahallemizin ihtiyacını, hizmet beklentimizi rahatlıkla iletirken, hizmetin hızla yerine getirilmesi memnuniyet vericidir. Mahallemize çok hizmet etti, mahallemize çok çalışmalar ve parklar yaptı. Mahallemizde alt yapı alanında çok çalışmalar yapıldı. İnsanlarımız rahatladı, mahallemize yeni park üç tane yeni park yaptı. Belediye başkanımızdan memnunum, yani başkanımızdan Allah razı olsun, telefon açtığımızda telefonlarımıza bakıyor, kendisi devamlı bizleri ziyarete geliyor, görüşürüz gerçekten biz memnunuz, tekrar başkan olsun istiyoruz, gerçekten olmasını istiyorum.”

Eğiloğlu,” Yakutiye Belediye başkanımızdan razıyız”

“Mahallemiz bugüne kadar hiç görmediği hizmetleri gördü, semt sahaları ve yapılan modern parklarla mahallemizin değeri arttı, mahallemiz temizlik anlamında çok temiz, ekipler her gün düzenli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yakutiye Belediye başkanımızdan razıyız.  Allah razı olsun gerçekten memnunuz başkanımız Mahmut Uçar'a hizmetlerinden dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.”