Muhtarlar Derneği binası törenle hizmete açıldı DEVAMI GELECEK

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Rabia Ana Mahalle Muhtarlığı, Lalapaşa Mahalle Muhtarlığı ve Muratpaşa Mahalle Muhtarlığı, düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmete açıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Muhtarlar Derneği binası törenle hizmete açıldı  DEVAMI GELECEK

Sinan AYDIN

 Karayolları üzerinde bulunan Rabia Ana Mahallesi´nde yaptırılan Muhtarlar Derneği binasında yapılan açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Başkan Yardımcıları Eyüp Tavlaşoğlu ve Zafer Aynalı, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, çok sayıda Muhtar ve iş adamının katıldı. Açılış konuşmasını yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e övgüler yağdırdı.

SEKMEN´DEN MUHTARLARA: DEVAMI GELECEK

Konuşmasına Sekmen´le başlayıp Sekmen´le bitiren Başkan Korkmaz, desteklerinden dolayı Mehmet Sekmen´e teşekkür etti.

Son olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, diğer muhtarlıklara da bina yapıp teslim edecekleri müjdesini vererek şunları söyledi: ??Türkiye´de demokrasinin ilk basamağı muhtarlıklardır. Birçok ülkede olmayan böyle bir sistem, Osmanlıdan başlamış, günümüze gelmiş ve bundan sonra da devam edecektir. Muhtarlık binalarının yapımı normalde ilçe belediyelerin görevi fakat gerekli imkanlar olmadığı için yapılamamış. Bizde fırsat buldukça muhtarlık binaları yapıyoruz. Biz şuanda Erzurum´daki  muhtarların bir araya gelebileceği bir merkez oluşturduk. Şehrimizi modern bir hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu Muhtarlık dernek binamızın ve diğer muhtarlık binamızın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda da diğer muhtarlıklarımıza uygun yerler bulunarak binaları yapılıp teslim edilecektir´´ diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Muhtarlar Derneği binası hizmete açıldı. Katılımcılar, daha sonra dernek binasını gezdi.