Mustafa Yumlu: 'Takımımızda aile ortamı var'

Dadaşların gönlünde taht kuran kaptan Mustafa Yumlu, Boluspor galibiyeti, TFF 1. Lig'deki zirve yarışı ve eski takımı Trabzonspor hakkında açıklamalar yaptı.

Tarih: 23.11.2021 18:23
Mustafa Yumlu:

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'da forma giyen tecrübeli stoper Mustafa Yumlu, Boluspor galibiyeti, TFF 1. Lig'deki zirve yarışı ve eski takımı Trabzonspor hakkında açıklamalar yaptı. Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Yumlu, "Boluspor maçını kazandığımız için mutluyuz, önemli ve kritik bir galibiyet elde ettik. Süper Lig'i aratmayacak kalitede savunma hattımız var. Kim oynarsa oynasın birbirini aratmayacak futbolcularız. Takımımızda aile ortamı var. Başkanımıza, yönetici ağabeylerimize, Erkan Hocama(Sözeri), Muzaffer Hocama(Bilazer) çok teşekkür ederim. Onları utandırmamak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Şampiyonluk yarışının her zaman içerisinde olacağız ve Allah izin verirse şampiyon da olacağız." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"TUZLASPOR MAÇINDA HEDEF GALİBİYET"

"Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Puan tablosundaki sıralama insanları yanıltabilir. Önümüzde Tuzlaspor maçı var. Tuzlaspor maçı kolay geçmeyecek. Tuzlaspor maçına final havasında hazırlanıp kazanacağız. Yabancı kuralı konusunda fikrim; ülkemize kaliteli futbolcuların gelmesi. Fakat gönlüm yerli futbolcuların forma giymesi."

''İNŞALLAH TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖRÜRÜM''

Trabzonspor'un bu sezon şampiyonluğa çok yakın olduğunu ifade eden Yumlu, "Bundan hiçbir zaman çekinmem. Her oynadığım kulüpte de söyledim. Trabzonspor altyapısında yetiştim. A Takım'da bulundum, her yerinde vardım. 2016 yılına kadar da oradaydım. Bende emeği olan bütün hocalarıma teşekkür ederim. Benim için Trabzonspor'un yeri her zaman ayrı. Bizim gönlümüzde Trabzonspor her zaman şampiyondur.

''BENCE BU SENE O SENE''

Abdullah Hoca(Avcı) ile çok iyi bir ivme yakaladılar. Müthiş oynuyorlar. Bence bu sene o sene. Canı gönülden istiyorum bunu, inşallah Trabzonspor'un şampiyonluğunu görürüm. İnşallah biz de Erzurumspor olarak sezonu şampiyon olarak tamamlarız. İnşallah bu sezon çifte şampiyonluk yaşayacağız. Hem Erzurumspor hem de Trabzonspor olarak. Güzel bir çifte şampiyonluk yaşadığım zaman unutamayacağım bir yıl olur benim için. Trabzonspor'a da bu akşamki maçında başarılar diliyorum. Kazanırlarsa müthiş bir avantaj sağlayacaklar. Trabzonspor bizim ailemiz, canımız." dedi.