Mustafa Yumlu'dan ''iyi mücadele'' sözü

Dadaşların kendisinden çok şey beklediği takım kaptanı Mustafa Yumlu, maç sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak taraftarlara söz verdi.

Tarih: 06.10.2022 10:28
Mustafa Yumlu

Sinan AYDIN

Kazım Karabekir stadyumunda ağırladığı Altaş Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini alan Erzurumspor'da, 9 kişi kalan rakibe karşı oynanan kötü futbol büyük tepki çekmişti. Camia galibbiyete sevinemezken, ynetim ve teknik hetey ise kötü futbolun nedenlerini sorgulamaya başladı. Maçta kötü bir oyun ortaya koyan futbolcuılardan birisi de takım kaptanı Mustafa Yumlu idi. Dadaşların kendisinden çok şey beklediği Yumlu, maç sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak taraftarlara söz verdi.

''BİZ BERABER GÜÇLÜYÜZ DADAŞ'IM''

Mustafa Yumlu, '' Zor günler geçirdiğimiz bu dönemde kazanmak bizim için çok önemliydi.İstenilen ve beklenilen oyunu belki sahaya yansıtamadık ama biz beraber güçlüyüz Dadaş'ım. Büyük Erzurumspor taraftarı ve şehrin önde gelen büyükleri bu takıma lütfen sahip çıkınız. Bundan sonra bize güvenenleri mahçup etmemek için sahada daha çok mücadele edeceğimizi sözünü veriyoruz.'' dedi.